Csak 1 Nap Egyszemélyes Program Neked

Csak 1 Nap Egyszemélyes Program Neked

meraki project by szepessy erika

CSAK 1 NAP

EGYSZEMÉLYES PROGRAM NEKED

NEM COACHING, HANEM…

ÉLMÉNYEK ADTA VÁLTOZÁS ÚTJA

CSAK 1 NAP -EGYSZEMÉLYES PROGRAM NEKED

Próbáltál már bármilyen önismereti utat? Én úgy látom ma már, hogy minden lehet egy önismereti út, ha tudatosan figyelsz. Ha azt szeretnéd, hogy „az legyen neked” egy élmény.

Ezért találtam ki a „Csak 1 Nap Egyszemélyes Program Neked”-ot. Az igazat megvallva nem is kellett nagyon kitalálni, mert az élet is adta. 2019-ben már kitaláltam, hogy miért is ne lehetne a coachingot és az én bringás rögeszmémet összekapcsolni, de a megvalósítás még váratott magára.

Az elmúlt hetekben, viszont elindult a „Bringázz Velem” Program. Úgy alakult, hogy az első két alkalomra mindig, csak 1-1 ember tudott eljönni, így kettesben voltunk a résztvevőkkel.

Éssss…..

Nagyon klasszul működött.

  1. Túra

Zsófival volt egy rövidebb etap erejéig, aki nagyon izgult, mert a testi és egészségügyi adottságai miatt. Mivel volt előzetes ismeretségünk és már dolgoztunk is együtt, így valamilyen mértékig e beszélgetések folytatási is volt ez a nap.

De ami meglepőbb volt számomra, hogy egész másfajta történeteket mesélt, így hogy mozgásban voltunk, mint egy kávé mellett. Annyit nevettünk, hogy már sírtam a biciklin menetközben.

Zsófi kilépett a komfortzónájából velem, és ennek hála már a gyerekekkel is teker arra amerre előzőleg együtt mentünk el bringával.

A félelmei a testében következményként megjelelő fájdalmakkal kapcsolatban, alaptalanok voltak. Én utólag ezt úgy éltem meg, mint egy csodát, hisz az elmondása és visszajelzése alapján eszméletlen mód feltöltötte ez a pár óra.

  1. Túra

Judittal mentünk el egy hosszabb útra. Eredetileg a túra a váci komptól indult, de mivel ő itt lakik Vácdukán, így rögtön meg kellett ugrania azt is, hogy el kell tekerni Vácra egy forgalmasabb úton.

A napunk nagyon kitűnően telt, mivel teljesen ismeretlenek voltunk egymásnak, így külön hálás vagyok neki a bizalmáért, hogy ezt így bevállalta. 44 km-t tekerünk, aminek 24 km volt az a része, amit ha jött volna más is megtettünk volna. Így ezen a napon is, teljesen rá tudtuk szabni a tempót és a távot, hogy óvatosan legyen terhelve. A plusz 20 km az ami oda és visszautunk volt még.

  1. Túra

Itt végre már el tudott jönni két résztvevő. Ismét a legrövidebb távot tettük meg együtt. Ami nagyon szembetűnő volt, hogy olyan gyors volt így a suhanás. Egy új ismeretség, egy mini közösség mást ad, mint egyedül, kettesben és a megszokott társasággal tölteni az időt. Igaz, ehhez kell egy kis komfortzónából kilépés, de amit cserébe kaphatsz, az ellensúlyozza az első lépések nehézségét.

HA, nem szeretsz bringázni, a „Csak 1 Nap Egyszemélyes Program Neked”-ot akkor is tudod választani, de akkor egész más élményben lehet majd részed!

Írj, ha érdekel! ✍️

KÉRLEK OSZD MEG, HA ÉRTÉKESNEK TALÁLTAD AZ ÍRÁSOM!

hírlevél

Kérem a „Megélem az életem, nem csak túlélem” leveleket!

.

Vélemény, hozzászólás?