TERVEZZÜNK EGYÜTT

"EGY ÉV MÚLVA TALÁLKOZUNK" - LEVELET

Látod magad előtt amihez el szeretnél jutni? Látod azt az életet amit élni szeretnél? Le van írva valahová? Ha, “NEM” a válasz itt a helyed!

  • Ingyenes online tervezős este, elég regisztrálni
  • 2023. Január 13. Péntek 19:00
  • A világon bárhonnan csatlakozhatsz

3 fontos eleme az estének az alábbiak..

Nyitottság

Lényeges eleme az estének, hogy elővegyük azt a kisgyermeki énedet akinek még nincsenek nézpontjai.

Játékosság

A nézőpontok elfelejtésével, újra elindulhatunk egy olyan térbe amikor nincs tétje semmminek. Játszunk.

Jövőkép

Itt tud megalkotódni, egy olyan jövőkép, ami már most is benned van, de még nem hagyod felbukkani.

Legbelül tudod, hogy nem kifelé kell a megoldást keresni, hanem Önmagadban. Hiszem, hogy nem véletlenül olvasod ezeket a sorokat most. Most van itt az ideje, hogy egy új nézőpontból nézz rá az életedre.

Egy kérdésből indult el minden…

Milyen életet szeretnék élni?

Szoktál gondolkozni ezen a kérdésen?

Vagy már eljutottál arra a pontra, hogy nem is Képzelődsz, hanem inkább már csak haladsz azokkal az életeseményekkel amiket nap-nap után hoz az élet eléd.

Kérlek ne kezdj el ítélkezni magad felett. Ezek a kérdéseket csak azért teszem fel, hogy kicsit kinyissalak. Megnyissam benned azt a részt amit lenyomtál.

A végső célom ezekkel a kérdésekkel, hogy elindulj egy örömteli élet irányába, nem az, hogy bántsd magad, vagy én bántsalak.

TUDNOD KELL HOVÁ SZERETNÉL ELJUTNI, A GPS SEM TUDJA MAGÁTÓL MERRE MENJ, HA NEM ADSZ MEG NEKI SEMMILYEN CÉLKOORDINÁTÁT. CSINÁLJUK EGYÜTT!

Hogyan működik és mitól lesz jó neked ha megírod ezt a levelet?

Miért? I Mit? I Hogyan?

A fenti 3 kérdést érdemes megvizsgálni az élet szinte minden helyzetében. Így ezt a 3 kérdést használva fogok én is mesélni nektek erről az egészről. Lesz saját történet és minden apró technikai részletre is kitérünk.

MIÉRT?

Untitled Design (7)

MIÉRT?

Miért érdemes elkészíteni?

Én coach vagyok, így látom, ha valaki megfogalmaz egy célt, akkor nagyságrendekkel nagyobb százalékban éri el azt. A kutatások is azt bizonyítják, hogy azok a célok, amik le vannak írva 95 %-ban nagyobb eséllyel valósúltak meg, mint azok amiket soha nem írtak le.

Miért van ez? Az este alatt erről is lesz szó!

MIT?

ÉT5 - 6_6

MIT?

Mit is fogsz csinálni?

Egy este alatt egy pici ízelít fogtok kapni, arra, mit is kell csinálni, ha egyszer úgy döntesz, hogy nekiállsz a levél elkészítésésnek. Alkotni fogunk, egy víziót, most nem a szó gyakorlati formájában fogjuk a képkeket használni. A képeket ami a fejedben van, írásba fogod foglalni.

Mesélek, és egy picit be is teszlek titeket a játékosság, és a cselekvés örömébe.

HOGYAN?

Untitled Design (5)

HOGYAN?

Hogyan érdemes nekifogni?

Belemegyek a részletekbe, hogy számotokra is megfogható legyen az egész, aminek a végére rá fogsz jönni, hogy ez még annál is egyszerűbb mint gondoltad!

Az első kulcs talán nem is a "hogyan?" kérdése, hanem már maga a csinálás lesz! De mesélek majd, ígérem.

A nevem Szepessy Erika

anya, társ, életutazó, barát, life coach,holisztikus coach, Access Bars kezelő, látható és láthatatlan pénzügyi rendszered szakértő

Hogy nyertem meg magamnak ezeket a címet?

Van amit hozott az élet, ahogy neked is, olyan szerepek amiket az emberek nagy százaléka elvállal. Anyaság, szülőség, barát, barátnp, férj, feleség.

Az utána követlezők izgalmasabbak a mi szempontunkból a levél elkészítése kapcsán. Volt egy pont amikor egyre tisztábban engedtem magamnak látni az álmaimat, és sokszor sok évig akár vártam a megvalósításával. De ahogy telik az idő, úgy érzem nem várhatok tovább, haladnom kell. Elkezdtem tenni a lépéseket!

Egy életem van. Így 2016-ban amikor először megtapasztaltam az ilyen önmagunknak írt levél erejét egy coaching program végén, eldöntöttem, hogy az ilyen fajta írás fontos része lesz az életemnek.

A következő lépés: Jelentkezz az ingyenes "Te és a Pénz" kihívásra!

  • 1. Töltsd ki a lenti mezőket
  • 2. Kattints a gombra és foglald le a helyed az INGYENES programon
  • 3. Kész is vagy, emailben fogod megkapni a linket a híváshoz!

Jelentkezés az ingyenes programra:

A következő lépés: Jelentkezz az ingyenes "Te és a Pénz" kihívásra!

  • 1. Töltsd ki a lenti mezőket
  • 2. Kattints a gombra és foglald le a helyed az INGYENES programon
  • 3. Kész is vagy, emailben fogod megkapni a linket a híváshoz!

Jelentkezés az ingyenes programra:

ajánlások

Visszajelzések

A visszajelzés mindenkinek fontos. Az ügyfélnek aki átéli a folyamatot és megfogalmazza az élményeit, tapasztalatait. És neked is aki ezt olvassa, mert megadhatja a lökést az induláshoz.