LÉPJ | UGORJ | REPÜLJ

REPÜLJ PROGRAM

3 hónapos 9 alkalmas egyéni coaching program
út a kiteljesedett élet felé

A FOLYAMATRÓL

1. MESSZIRE SZERETNÉL JUTNI?

3 hónap elegendő egy nagy változás beindításhoz

Feladatunk ebben a folyamatban, hogy emelkedjünk és szálljunk, és messzire jussunk

Elindulunk együtt befelé, hogy az együttműködésünk során, ki tudjad terjeszteni a szárnyaid és elkezdj repülni végre, abba az irányba, ami igazán hív

Erőt és lendületet kapsz ehhez az úthoz, edzőt, társat, kisérőt, mert senki sem tud „csak” egyedül haladni

Nézz fel az égre, nézz le a földre, nézz körbe, csak együtt tudunk gyorsak lenni és repülni

3 hónap, minimum 3 kihívás, ez garantálja az igazi belső-külső változást

2. AMIT ELÉRHETSZ A FOLYAMAT SORÁN

A leghatékonyabb változás útja, ez a coaching program

Teljes transzformáció, amivel felforgatjuk az életed, de egy jobbat alkotunk a régi helyett

Megmutathatja az elakadásaidat és az innen kivezető utat is

Aprólékos változtatás, életed egészére. Ha csak egyetlen célon dolgozunk, újraírható életed további területei is a folyamat által

De működik, ha együtt visszük több témádat is. Minden mindennel összefügg. A figyelmed és a közös fókusz által hónapról-hónapra fogod meghaladni önmagad

Szemléletváltást eredményezhet a coaching folyamat életviteled egészére kihathat majd:

A megtett lépések hatásra önbizalmad növekedésnek indul: "Az önbizalom nem a cselekvés előfeltétele, hanem következménye!"

Sokan tapasztalják, így rád is vonatkozhat, hogy a hivatásod is kikristályosodhat az út során, ahogy egyre mélyebben megsimerik önmagukat

Kinyílhatnak benned olyan ajtók, amik látni engedik, a további utad, amik eddig zárva voltak.

3. ÜLJ FEL A SZEMÉLYES RAKÉTÁDRA

Amiben változást hozhat a közös munka

Work-Life Balance

Időgazdálkodás, Énidő, Rendszer szemlélettű egyensúly kialakítása

Önmagad működésének mélyebb megismerése

Határaid megszabása és megtartása

Nemet mondás művészete

Önérvényesítés az életed különböző területein

Tisztánlátás és ennek köszönhetően, világos célok kitűzése

Új célok hatására, életed újra kalibrálása

A távlati céljaiddal párhuzamosan, a hétköznapjaid tudatos megélése

Krízisek esetén magabiztosabb működés, hatékonyabb életvezetés

Önbizalom, önmagadba vetett hited emelkedése, magabiztosabb élet

EXTRA PLUSZ LEHETŐSÉGEK, A PROGRAM KIEGÉSZÍTÉSEKÉNT

Az elmúlt évek és hónapok megmutatták nekem és az ügyfeleim számára is, mik azok a plusz szolgáltatások, amik extra módon támogatták a haladásukat, fejlődésüket, változásukat.Ez lenne az EXTRA PLUSZ lehetőségek.

Furcsa mód valami történik, a közös együttöltött idő alatt. Bejön a egyfajta könnyedség, lazaság, nyitottság egy fél-egész napos program során. Legyen szó kerékpározásról, főzésről, sétáról. Majd ez idő alatt történik valami benned, hívhatjuk csodának, de minden egyes résztvevő arról számolt be, hogy változott vagy kilépet a komfortzónájából, új dolgot épített be az életébe a programok hatására.

Lehetőség nyílik ténylegesen eltávolodni a problémától, egy helyzettől. Maximálisan személyre szabott programok keretében, indulhatunk el egy úton, a közös napunk során. Ennek hatása természetesen mindenkinél egyéni, de ehhez mérten egyedi és megismételhetetlen.

Az Access Bars Kezelés pedig egy csoda, plusz teljesen más mint a coaching. Semmit nem kell tenned, csak lefekdüni, és hagyni, hogy történjen benned a változás. Még hinni sem kell benne.

Bringázz Velem

Mozgás segíti a változást. A tapasztalati út, megmutja milyen gyorsan vagy képes óriás léptékben haladni. Az út sokkal egyszerűbb és könnyebb, mint azt gondolnád.

A coaching folyamat első vagy utolsó alkalmát van lehetőséged kiegészíteni ezzel a plusz lehetőséggel.

A coaching + program ebben a formában 2-3 órás

+ 14.850 Ft

Főzz Velem

Enni, inni, főzni, minden buli a konyhában kezdődik és talán ott is ér véget. Használjuk ki, ezt a könnyed baráti lehetőséget önmagad építésére. Új ötletekkel leszel gazdagabb.

A coaching folyamat első vagy utolsó alkalmát van lehetőséged kiegészíteni ezzel a plusz lehetőséggel.

A coaching + program ebben a formában 2-3 órás

+ 14.850 Ft

Access Bars

Van lehetőség a folyamatot kiegészíteni egy olyan módszerrel amikor a coaching ellenkezőjét tesszük. Abbahagyjuk az agyalást, a gondolkozást. Engedd el a stresszt könnyedén.

A programba beépítve 3 alkalommal, a váltás könnyedd, bulis módját választjuk a változásnak.

Plusz 3 élő találkozó nálam, 3*60 perc Acess Bars Kezelés

+ 24.750 Ft

SZUPER EXTRA PLUSZOK VÁLLALKOZÓKNAK

"Csak" 1 Nap Plusz

Közös utazás velem, egy nap, amikor a álmaid, terveid, céljaid megalkotására és kidolgozására adsz magadnak időt és teret. Extra sok teret, időt és odafigyelést. FÓKUSZ!

A coaching folyamat első vagy utolsó alkalmát van lehetőséged kiegészíteni ezzel a plusz programmal.

A coaching + program ebben a formában 4-5 órás

+ 24.750 Ft

Szuper Stratégia Plusz

Szuper extra stratégiai tervező nap, személyre szabott terv. Akkor érdemes csak igénybe venni ezt a lehetőséget, ha az utolsó hónapban nagyot akarsz dobbantani.

A coaching folyamat 2 hónapon követően vagy utolsó alkalmal érdemes kiegészíteni ezzel a plusz programmal.

A coaching + program ebben a formában 4-5 órás

+ 24.750 Ft

Mindent "Is" Plusz

Ami ebben a programban van: közös nap bringával vagy nélküle, ebéd, coaching egy Access Bars kezeléssel kiegészítve. Extra intenzív és egyben lazító! Extra hatásfok, a haladáshoz!

A coaching folyamat első vagy utolsó alkalmát van lehetőséged kiegészíteni ezzel a plusz programmal.

A coaching + program ebben a formában 5-6 órás

+ 34.920 Ft

JELENTKEZÉS A REPÜLJ PROGRAMRA

Repül SzE

Repülj Program

3 hónapos coaching folyamat egy kiteljesedett életért

AZ EGYÉNI ONLINE PROGRAM CÉLJA ÉS FELÉPÍTÉSE:

A PROGRAMHOZ TARTOZÓ BÓNUSZOK:

A PROGRAMHOZ VÁSÁROLHATÓ EXTRA PLUSZ:

A PROGRAM ÁRA EGY ÖSSZEGBEN:

162.000 Ft

2 RÉSZLETBEN FIZETVE:

180.000 Ft

(Extra Plusz és Szuper Extra Plusz lehetőségeket nem tartalmazza az ár!)

KÉRLEK TÖLTSD KI A JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT:

VÁLASZD KI MELYIK "SZUPER EXTRA-SZUPER EXTRA PLUSZ" LEHETŐSÉGEKET SZERETNÉD A PROGRAMHOZ!

A „Küldés!” gombra kattintva tudomásul veszem, hogy a jelentkezésem akkor válik véglegessé, ha a részvételi díjat befizettem.

BRINGÁZZ VELEM VÉLEMÉNYEK

COACHING VISSZAJELZÉSEK, VÉLEMÉNYEK

Ajánlások

COACHING ÉLMÉNY

A visszajelzés mindenkinek fontos. Az ügyfélnek aki átéli a folyamatot és megfogalmazza az élményeit, tapasztalatait. Valamint, de nem utolsósorban a life coaching hasznát. És neked is aki ezt olvassa, mert megadhatja a lökést az induláshoz.

Mielőtt Erikához kerültem, nem jártam még coachnál, így elképzelésem sem volt arról, hogy hogyan zajlik egy ilyen beszélgetés. Mivel a belső feszültségeim ellenére egyetlen megoldandó feladatot sem tudtam konkrétan megfogalmazni, ezért Erika először egy speciális feladat segítségével segített feltérképezni az életem különböző területein jelentkező problémákat és kihívásokat. Az ez alapján kiválasztott területtel dolgozva - legnagyobb meglepetésemre - alig egy óra alatt olyan kulcsot kaptam a kezembe a saját fejlődésemhez, amellyel rekord idő alatt el is értem az első kitűzött célomat. Ez az élmény, majd a következő célokkal kapcsolatos további beszélgetések vezettek ahhoz a felismeréshez, hogy minden bennem van ahhoz, hogy bármilyen vonatkozásban teljes életet éljek - és nem csak egy távoli jövőben, hanem akár most azonnal. Aki ismeri a módszert, annak elég annyit mondanom, hogy két területen való munka után az Életköröm egy kusza csillag helyett szinte tökéletes kör alakba rendeződött - az egyik siker automatikusan hozta maga után a másikat. Mindent összevetve azt mondhatom, hogy Erika segítségével megtanultam a megoldásokra fókuszálva strukturáltan gondolkodni, és a túlagyalás helyett kis lépésekben kivitelezhető megoldási tervet készíteni bármilyen problémára. Mint coach, magabiztosan és ösztönösen is jól ötvözi a tanult technikákat az egészen különleges intuícióival. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a választott szakterületének kiváló és elismert művelője lesz, méghozzá nagyon rövid időn belül. Szívem szerint mindenkinek felírnék vele heti egy beszélgetést receptre! 🙂
Király Ágnes
Régész
Életmódváltás miatt szembesültem önnön korlátaimmal. Tudtam, hogy egyedül nem tudom legyőzni őket. Akkor jött Erika, és ajánlotta, hogy life coachként megpróbál segíteni rajtam. Elmondta hogy több alkalom beszélgetésre lesz szükség a sikerhez. Én pedig habár nem igazán tudtam hogy mi is az a coaching, de örültem a lehetőségnek. Csodálkozva hallgattam őt az első óránkon. Mintha egy másik emberrel beszélgettem volna, és nem a jól ismert barátnővel. Abszolút ki tudta zárni a tényt hogy ismerjük egymást és fura volt úgy beszélgetni, hogy kizárólag rólam volt szó. A következő napokban aztán végképp elképedtem. A megoldhatatlannak tűnő problémám napról napra kezdett nevetségesen apróvá válni. Bennem változott valami, másképpen gondolkodtam, másképpen működtem. 

Erika ekkor coach tanonc volt. Egyetlen alkalommal coacholt engem, ráadásul telefonon keresztül. Bele sem merek gondolni, hogy micsoda lehetőségek állnak előtte, és milyen eredményeket fog elérni a későbbiekben. Nagyon hálás vagyok a segítségéért, és remélem hogy a jövőben is tud majd időt szakítani rám a rengeteg ügyfele között.
Kész-Lőrincz Szilvia
sajtkészítő
A teljes itthoni és munkafolyamat káoszomat Erával elkezdtük kifésülni. Részegységekre bontva haladtunk, így nem tűnt olyan kilátástalannak a helyzet és persze nem is az. Amikor tudtam kisebb részekre fókuszálni, akkor az kisimult, jöhetett a következő. Persze jönnek mindig új kihívások, menet közben sokat változtatok, de már nem fejetlen csirke módjára, tűzoltás szerűen, hanem egy átgondoltabb koncepció részeként. Ez nagy különbség. Fontos, és hálás vagyok érte, hogy meghatároztunk célokat, melynek a középpontjában az volt, ami nekem jó. Erre lehetett felfűzni minden részletet. Ha valami részlet nem a javamat szolgálja, akkor azon kell módosítani. Ez a folyamat nagyon tetszik nekem.
Iványi Zsófi
vállakozó
A közös együttműködés számomra azért volt különösen jó, mert beszélgetéseink során lassan ugyan,de kikristályosodott bennem egy lehetséges út,ami felé nagy izgalommal teszem meg a kezdő lépéseket. Sokszor megtorpantam,és elbizonytalanodtam,de Te mindíg megnyugtattál,és bíztattál,enélkül nem sikerült volna ideáig eljutni. Köszönöm a vidám beszélgetéseket és a közös munkát!
Varga Renáta
lakberendező
Kedves Erika! 😃 Első körben kaptam egy ajándék coaching beszélgetést. Ami nagyon jól sikerült, mondhattam volna nemet is a folytatásra, de szerencsére jól döntöttem, hiszen a további alkalmak nagyon gyors eredményt és szemlélet váltást indítottak először a gondolataimban, majd az érzéseimben, aztán cselekedtem. Óriási löketet kaptam a beszélgetéseink során, mivel többször átléptem a komfort zónámat, ami számomra nagy lépés. Önbizalmam jelentősen nőtt és elhittem ami nagyon fontos, hogy képes vagyok változtatni az életemen, ha hiszek magamban. Mindig azt és akkor kaptam a coachig alkalmak során ami a következő lépéshez kellett. Elkezdtem újra tanulni és sikeres vizsgát tettem, csodás érzés. Mindig bizalommal és kellő lazasággal folytak a beszélgetéseink. Szuper rádöbbenni arra, hogy több szemszögből is lehet nézni a világra. Haladok az utamon végre bátran, önbizalommal és hittel. Köszönöm szépen!🙏 Hála neked❤
Balogh Emese
Gyógymasszőr
Erikával kb. 5-6 alkalommal találkoztunk. A közös út során több témát is sikeresen boncolgattunk. Néha keményen belekérdezett, ami komoly utómunkát eredményezett bennem önvizsgálat, motiváció-elemzés terén. A kérdései mindig természetesek, a beszélgetés részei voltak, nem éreztem erőltetettséget, tudatossága mégis sikerre vezetett az életem több területén ezen rövid időszak alatt is! Legmeghatározóbb élményem a beszélgetések során, hogy Erika vezetésével más nézőpontból tekintettünk egyes helyzetekre. Ezek a gyakorlatok mély benyomást tettek rám. Nagyon hálás vagyok, hogy egy kis részletét az életemnek Ő kísérte, lehet, hogy lesz még rá alkalom! 😊
Lónich-Jáger Zsófia
Statikus
Erikát 2 konkrét “problémával” kerestem fel,  amin dolgozni szerettem volna, aztán az élet úgy rendezte, hogy kaptam egy harmadikat 😊 Az általa használt eszközök/módszerek segítségével rövid idő alatt  nagy mértékű javulást sikerült elérnem mindkét területen. Kérdései, szakmai hozzáértése, nyitottsága segített rálátni sok mindenre, ami egyedül nem ment. Nagyon sokat köszönhetek neki, a sok segítség megtette a hatását, sokkal jobban tudom kezeleni ezeket a helyzeteket azóta. És vannak új területek, amin még dolgozni fogunk együtt!
Tuska Tünde
pénzügyi elemző
Erika fantasztikusan hasznos támogatást nyújtott a szakmai fejlődésemhez. Rugalmas hozzáállásával és biztatásával maximálisan támogatott a céljaim elérésében. Minden ülésünk élmény volt. A beszélgetések gyakorlat-orientáltak voltak, és az általam aktuálisan felvetett problémakörre reagáltak. Hálásan köszönöm az együtt rezonálást, a kihívásokat, a teljes élvezetes folyamatot. ❤️Legmeghatározóbb élményem a beszélgetések során, hogy Erika vezetésével más nézőpontból tekintettünk egyes helyzetekre. Ezek a gyakorlatok mély benyomást tettek rám. Nagyon hálás vagyok, hogy egy kis részletét az életemnek Ő kísérte, lehet, hogy lesz még rá alkalom! 😊
Hotya Hajni
tréner, coach
A döntéseinkhez, az életmódváltásunkhoz időt kell venni. És kell valaki, aki ezt vezeti, ellenőrzi, csapongásainkat kézben tartja. Valaki, aki a megfelelő tükröt tartja az ember fia elé, aki konstruktívan gyakorol kritikát, aki kellőképpen motivál. Ez volt nekem Erika. Erika a nyugalom és a rendezettség szigete számomra. Nagyon őszinte beszélgetéseink voltak, bármilyen nemű titkomat, problémámat rábízhattam, mesteri objektivitással orvosoltuk őket közösen, de közben anyai szeretettel és megértéssel fordult gyarlóságaim felé. Erika megoldásközpontú. A metódusai végtelenül egyszerűek, és bármennyire is hihetetlenek voltak a számomra, az ő pontos utasításainak követése nagy változásokat hozott az életembe. A változások ellenére pedig az ő hathatós segítségével újra felfedeztem, hogy milyen nagyszerű ember vagyok!
Tolmácsi Izabella
vállakozó
Erikának köszönhetően rájöttem, hogy képes vagyok elérni a céljaimat, és arra is rádöbbentem, hogy ezeket csak és kizárólag én tudom elérni, senki más nem fogja helyettem megtenni, amit kell. Erika mindig azt mondja, hogy a válaszok bennem vannak. És valóban: tudom a válaszokat, megoldásokat, de egyedül nem lettem volna képes megtalálni őket önmagamban. Erika kérdez, figyel és teljesíthető feladatokat ad, én pedig ezek által közelebb jutok a megoldáshoz. Az életem alapjaiban változott a találkozásainknak köszönhetően. Másképp állok a világhoz. Ugyanazt az életet élem, csak tudatosabban és eredményesebben. Határozottabb lettem, ki tudok állni önmagamért, és örömmel dolgozom a céljaim eléréséért.
Duló Anikó
Könyvtervező
A közös coaching folyamatban sok új impulzus ért. A bevállalt házi feladatok elvégzésével sokszor ki kellett lépnem a komfort zónámból, ami utána mindig jó érzéssel töltött el. A közös munkában sok új szempontot ismertem meg Erika által. Igyekezett felnyitni a szememet olyan dolgokra, amik addig elkerülték a figyelmemet. Az életem és a mindennapjaim céltudatosabbá tételében sok segítséget kaptam, ezeket igyekszem azóta is beépíteni az életembe. Erika mindezt lelkesedéssel és odaadással kísérte, egy kész energia-bombaként:-) Személyében egy nagyon nyitott, közvetlen, elfogadó embert ismertem meg
Váraljai Nóri
Zenetanár
Erika rokonszenves, nyitott, támogató. Amikor zavarba jöttem hogy mit tegyek, segített összpontosítanom és kis lépesekre lebontanom a feladatot. Vele mindig azt éreztem, hogy van megoldás és tudok magamon segíteni. Nagyon élveztem a közös munkánkat.
T. K.
Mérnök