Az én világom

Az én történetem

Pár éve találkoztam először a coachinggal egy csoportos anyáknak szóló foglalkozás keretében. Hihetetlenül nagy hatást tett rám, a pozitív szemlélet és az életemet támogató kérdések. idővel rájöttem, hogy én alapvetően így gondolkodom, így létezem a világban, csak nem volt így megnevezve. Célokat tűzök ki, keresem a legjobb megoldást, lehetőséget és ha nem megy megpróbálom új nézőpontba helyzeni a dolgokat. A saját megoldásunk bennünk van. Találjuk meg együtt!

Arra is rájöttem ezen az alkalmon, hogy az Anyáknak, nőknek mennyire hasonló problémákkal rendelkeznek, még ha az életük egész más is. Lehet valaki énektanár, vagy alkalmazott vagy vállalkozó ugyan azon az úton megyünk végig. A kérdés csak az, hogy menet közben hogyan éljük meg a napokat, heteket, hónapokat, éveket. Hihetetlen lehetőségek időszaka ez az életszakasz tele nehézséggel és szépséggel, új ötletekkel, új tervekkel és vágyakkal célokkal tarkítva. Te is szeretnél elindulni ezen az úton?

Rólam

Imádom a kalandokat, na nem azért, mert annyira bátor lennék. A kalandvágyam oka az új dolgok megismerése, saját magam legyőzése. Amikor az ember kitalál egy célt és apró lépésekben megvalósítja. Nem elsősorban a cél a fontos, hanem az oda vezető út. Az úton tapasztalt élmények, érzések, képek és a megismert új világ. Két kisfiamnak is az igazi életet szeretném megmutatni. Ami számomra annyit jelent, hogy a hétköznapokban is arra törekszünk, hogy megéljük a pillanatokat és alkalmazkodunk a helyzetekhez, feladatokhoz, de közben jól érezzük magunkat.

„Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban.” Gandhi

Találkozzunk személyesen vagy online

EMAIL CÍMEM:

szepessy.erika@gmail.com

KÉRDÉSEM VAN, ÜZENETET ÍROK NEKED!

Gyere és próbáld ki, és tapasztald meg, milyen egy ilyen beszélgetés velem. (Online vagy élőben.)