Keresed a hivatásod? Vagy kiégtél abban amiben most vagy?

TE TUDOD, MI AZ ÉLETED CÉLJA?

Élj úgy, hogy azt csinálod minden nap, amit szeretsz, akkor ki fogsz tartani, lesz erőd, és energiád végigcsinálni….szívből

3 fontos eleme az estének az alábbiak..

Kiváncsiság

Nyisd ki a szíved és az elméd, és figyelj az este alatt elhangzott történetek közötti összefüggésekre.

Játékosság

Mi kellene ahhoz, hogy ma este elővedd azt a játékos gyermeki éned, akit valahol 7-9 évesen elhagytál?

Nyitottság

Kérlek csak fogadd be a meséimet, amik igaz történetek. Ha csak később érkezik neked felismerés úgy is jó.

Valahová

"Egyszer csak – teljesen felkészületlenül – belépünk az élet délutánjába. És ami még rosszabb, azzal a hamis feltételezéssel tesszük meg ezt a lépést, hogy a korábbi eszméink és igazságaink ezután is majd szolgának majd bennünket. Az élet délutánján azonban nem élhetünk a reggel programját követve. Ami reggel hatalmas volt, estére már kevésnek bizonyul, ami reggel még igazságnak tűnt, estére hazugsággá válhat."

Miről lesz szó az este alatt?

Miért? I Mit? I Hogyan?

A fenti 3 kérdést érdemes megvizsgálni az élet szinte minden helyzetében. Így ezt a 3 kérdést használva fogok én is mesélni neked a hivatás és életcél témában.

MIÉRT?

FB Borítókép

MIÉRT?

Miért fontos tudni mi életünk célja?

Gondolkoztál már rajta, hogy miért mosolyognak, és miért vidámak a gyerekek? Mert azt csinálják amit szeretnek. Nincsen nézőpontjuk arról, hogy mi az ami racionális értelemben jó a jövőjük szempontjából, vagy mi az ami trendi. Pusztán csak kreatívkodnak, építenek, kipróbálnak dolgokat.

Új nézőpontokat kaphatsz arról, miért éremes a hivatásodat az életcélodat megtalálni, a jól fizető állás helyett. Miközben a pénzt sem szeretnénk kizárni az életünkből.

A pénz jó, a pénz klassz, de nem mindegy, "hogyan" szerzed meg...

MIT?

ÉT5 - 6_6

MIT?

Mi az ami meghatározza, mit kellene csinálnod?

Nagyon egyszerű a válasz és közben mégis olyan bonyolultnak és nehéznek érezükk. Azt kell csinálnod, amit eszméletlen módon szeretsz. Amiben annyira el tudsz merülni, hogy teljesen elveszted az időérzéked is akár.

A felfedezés öröme adja nekünk is újra, hogy nem unják meg amit csinálunk. Alig várjuk, hogy csinálhassuk, hogy cselekedjünk, hogy leüljünk dolgozni.

A jelenlegi munkád, akkor is csinálnád, ha nem fizetnének érte? Ha igen a válasz akkor nagyvalószínűséggel a te saját utadon jársz! Szuper, gratulálok.

HOGYAN?

Untitled Design (25)

HOGYAN?

Hogyan lehet meghatározni, a te életed célját/hivatásást?

A válasz itt is saját magadban keresendő. Meg kell ismerni önmagad működésést, mi az ami miatt félresiklott az a benned élő kisgyerek. És metalálni azt aki igazán te vagy, és akivé válhatsz! Ez az este, számos példával fog szolgálni, arra én és sokan mások hogyan csinálták. Hogyan jöttek rá arra, merre kell menniük?

Lelkesíteni szeretnék mindenkit arra, hogy keresse, kutassa fel mi az ő élete munkája, feladata, hivatása! Azt amit akár szemtelen módon még munkának sem hívnál.

Ne álljon le addig még meg nem találtad!

A nevem Szepessy Erika

anya, társ, életutazó, barát, life coach,holisztikus coach, látható és láthatatlan pénzügyi rendszered specialista, Access Bars kezelő

Hogy nyertem meg magamnak ezeket a címet?

Van amit hozott az élet, ahogy neked is, olyan szerepek amiket az emberek nagy százaléka elvállal. Anyaság, szülőség, barát, barátő, férj, feleség.

Társadalmunkban leginkább a nők nagy része azt tanulja, hogy az önmegvalósítás egyetlen meghatározója az, hogy családi viszonyaidban ( lányként, édesanyaként, nagymamaként ) hogyan teljesítesz. Persze igaz ez a férfiakra is. Ezek a szerepek nagyon fontosak és kreatív alkotóelemei minden ember életének, és ha az illető ezt választja, az nem kell, hogy minden mást kizárjon.

Számtalan ember érzi a késztetést legbelül, ami hívja, hogy valami nagyszerűt alkosson és hogy hozzáadjon ő is egy részt a világhoz. Gyakori, hogy nem foglalkoznak ezzel, ezért is bátorítom a nőket leginkább arra, hogy figyeljenek ezekre a belső hangokra, ne blokkolják a hívást, ami arról szól, hogy azért jöttél ide, hogy valami nagyszerűt alkoss.  Ezáltal ugyanúgy képes vagy hatni a világra, mint bárki más; és ehhez pontosan annyi jogod van, mint bárki másnak.

Én is bejártam ezt az utat. Tanultam vendéglátó technikusnak, majd közgadász lettem pénzügyi szakirányon, informatikai cégnél dolgoztam ezt követően itthon voltam a két kisfiammal. Ez idő alatt kezdett kristályosodni mint is szeretnék…

A folytatásról az este alatt meséle majd bővebben!

A következő lépés: Jelentkezz az ingyenes webinárra!

Jelentkezés az ingyenes programra:

.
ajánlások

Visszajelzések

A visszajelzés mindenkinek fontos. Az ügyfélnek aki átéli a folyamatot és megfogalmazza az élményeit, tapasztalatait. És neked is aki ezt olvassa, mert megadhatja a lökést az induláshoz.