LÉPJ | UGORJ | REPÜLJ

REPÜLJ TOVÁBB

visszajelzés egy 90 napos 9 alkalmas egyéni coaching programról

Ilyen komplex és átfogó visszajelzést még nem kaptam, végtelenül hálás vagyok a bizalmadért Tünde!

SZEPESSY ERIKA COACH - AJÁNLÁS

Nagyon sok személyes élményt adtak nekem a coaching alkalmával eltöltött órák. Olyan területeket bontott ki a program közben, amik tudat alatt dolgoztak bennem, és meggátoltak abban amit szeretnék véghezvinni. Úgy tudnám megfogalmazni röviden, hogy tudatos síkra hoztunk fel élményeket, érzéseket és végül rendszereztük mint feladatokat, célokat. Azt is megnéztük, hogy mi működik jól, milyen elakadt életterületekbe tudjuk „behozni” ezeket a jó működéseket. Ez sokkal több önbizalmat adott ahhoz a végére, hogy valóban meg tudom csinálni amire vágyom, hiszen a jó működések is alapjában véve bennem vannak.

Számomra az is fontos volt, hogy Erika az egyéni igényeimet, a saját ritmusom is figyelembe vette. Például amikor kezdtünk, épp mélyebben benne voltam egy gyászfolyamatban és több változás történt az életemben, amik újabb feladatokkal, terhekkel jártak. Ezért ami nagyon erősen dolgozott azt hagytuk felszínre jönni, s ehhez képest indítottuk el a közös munkát. Ezért nem sémákat kaptam, hanem felismeréseket, rámszabott iránymutatást.

Először az üzleti terület miatt fordultam hozzá, de nagyon szívesen folytatnám az önismereti tréninggel, mert időközben olyanná vált, mint egy barát akivel hiányzik az időnkénti eszmecsere és találkozás.

Mentorálási, szervezési és oktatási feladatokkal foglalkozom értékesítési területen. Ebben a folyamatban elfogadtam, hogy bizonyos értelemben vezetővé váltam a cégnél ahol dolgozom, és nem csinálom feltétlenül rosszul a munkám rendszerezését, nem csupán ebben van az elakadás kulcsa. Segített, hogy rendszeresen és bizonyos időközönként adjak saját magamnak hosszabb-rövidebb minőségi időt lelkiismeretfurdalás nélkül. Rámutatott, hogy felfedezzem újra és élvezzem a kreativitásom, megengedjem magamnak a feltöltődést, hiszen „üres pohárból nem lehet inni adni”. Ha nincs bennem harmónia, belső-rendszer, akkor nem tudom megtanítani másoknak, hogyan érhetik el ezt a munkájukban, a magánéletükben. Hozzájuttatott ahhoz a látásmódhoz, hogy gyakran megkérdezzem magamtól és kiértékeljem: „Vajon ez a probléma hozzám tartozik, vagy valaki máshoz?” Ezért hamarabb elérem stresszhelyzetekben a nyugalmat, és kisebb a kényszer hogy mindenki helyett mindent megoldjak.

Azt gondolom, időről-időre szükség van egy ilyen folyamatra, amikor valaki kívülről lát és visszacsatolást ad.

Az a véleményem a programról, hogy ebben a formában amit megtapasztaltam mindenkinek jól jönne, bárkinek jó szívvel ajánlom, aki nem elégedett az életével vagy szeretne valamin változtatni. Bár a folyamat egyénre szabott de megvannak a program keretei. Kibontakozik mi van most, honnan hová jutottunk el a végére.

A közös együttműködés számomra azért volt különösen jó, mert segített észrevenni a rendszert amiben automatikusan működöm, kibontani mi vonz, mit szeretnék, mi az ami gátol. Megerősíteni abban, hogy még nem késő elérni olyan dolgokat, amiket megálmodtam magamnak. Lehetséges a világom újjá építeni, olyan helyszínné megalkotni ahol jól érzem magam.

Ahogy volt az egész folyamat, nekem úgy volt jó volt. Őszintén, rugalmasan, nagyon emberi megközelítéssel. Furcsa, de visszagondolva nagyon jól esett az, hogy mennyire rólam volt szó. Szükségem volt arra, hogy én is kapjak. És sokat kaptam.

Köszönöm szépen! Hálás vagyok érte. :)"

Moys-Szabó Tünde
Ingatlan értékesítő, csoportvezető

ITT TUDSZ JELENTKEZNI AZ "IGAZI HŐS ÚTJA" BEVEZETŐ BESZÉLGETÉSRE

Én 500500

Szepessy Erika

life coach

látható és láthatatlan pénzügyi rendszerek specialista

IGAZI HŐS ÚTJA - EGY ALKALMAS COACHING

JELENTKEZÉSI ADATOK:

A „Küldés!” gombra kattintva tudomásul veszem, hogy a jelentkezésem akkor válik véglegessé, ha a részvételi díjat befizettem.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Hívj, ha maradt benned kérdés: 30 372 4829
(Van lehetőség 10-15 percben konzultálni velem előzetesen.)

1. Töltsd ki a jelenetkezési űrlapot.
2.Utald el az emailben kapott instrukciók alapján a coaching beszélgetés díját.
3.Keresni foglak telefonon időpontegyeztetés céljából.

Irányított beszélgetés az adott problémától függően alkalmazok különböző módszereket, teszteket, feladatot.

Minden esetben egy négyszemközti beszélgetés. A folyamat elején kialakítunk közösen egy elérendő célt, vágyott állapotot és a folyamat során támogató kérdésekkel ide szeretnénk eljutni.
Alkalmanként 60-90 perc egy ülés, és fontos tisztában lenni vele, hogy kérdéstől függően több-kevesebb találkozóra is sor kerülhet.

A megbeszéltek időpontban, hetente, kéthetente találkozunk.

 • Keresed önmagad, hivatásod
 • Munka és magánélet összehangolásában
 • Döntésképtelenség helyzetben, megoldást találni
 • Önbizalom hiány leküzdése
 • Életed irányának megtalálásban, különböző életszakaszaidban
 • Időgazdaálkodási probléma esetén
 • Stresszes helyzetek kezelésében
 • Új élethelyzettel való megbírkózásnál
 • Nehéz élethelyzet megoldásában
 • Támogatás párkapcsolati nehézségekben
 • Mindezen problémák mellett persze számos példát megemlíthetnénk, hogy miben is segíthet egy life coach.

Amikor az ember tanácsadóhoz meg egy adott témában szakértő mondja meg nekünk, hogy mit tegyünk.

Tájékoztatást ad, megmutatja a lehetőségeinket. Ténylegesen megmondja mit és hogyan csináljunk az életünkben.

A coaching folyamat során támogató kérdések segítségével a kliens saját maga találja meg a lehetséges megoldásait. Ő hoz döntést és végül a végeredmény legnagyobb részt rajta múlik.

MIT MONDANAK AZOK AKIK ELINDULTAK VELEM UTAZTAK?

A visszajelzés mindenkinek fontos. Az ügyfélnek aki átéli a folyamatot és megfogalmazza az élményeit, tapasztalatait. És neked is aki ezt olvassa, mert megadhatja a lökést a következő lépéshez.